En dröm blir sann!

Som ni vet så har vi i många år åkt på både loppisar och auktioner. Det här innebär att vi under åren som gått samlat på oss en massa saker som till viss del har stått nerpackade i lådor i väntan på något...

Väntan på vad....?

Jo, vi har sedan länge pratat om att "när vi blir gamla" så skulle det vara roligt att ha en egen liten antikaffär! Tänk att kunna få gå bland alla dessa saker som vi samlat på oss och samtidigt träffa en massa trevliga människor som, precis som vi, gillar gamla saker....

Helt plötsligt så kändes det som om det faktiskt var dags att göra slag i saken nu....vi skulle öppna vår egen antikaffär!

Sagt och gjort så började vi leta efter en lämplig lokal, vi gick på "starta eget kurs", träffade en revisor etc etc, allt för att kunna vara förberedda den dagen då vi skulle hitta en lokal.

Efter ett tag hittade vi så äntligen en lokal med perfekt läge och efter många sena kvällar då det tapetserats, snickrats kassadisk mm så kunde vi så äntligen öppna vår lilla affär:

Hedängens Allehanda...saker från förr...

Har ni vägarna förbi så är ni varmt välkomna att hälsa på oss på Storgatan 44 i Herrljunga där vi har vår butik, du hittar oss också på facebook!

 

 

23 dec 2016

Välkommen

Välkommen till www.hedangen.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar