Fynda på loppis

Ett säkert tecken på att hösten är här är att det blir färre och färre loppisar... Visst är det roligt att besöka alla loppisar som olika idrottsföreningar och andra föreningar ordnar? Har ni inte besökt någon så måste ni göra detta när säsongen börjar igen till våren! Ni kan inte ana vad man kan hitta fina saker, både gamla som nya, det brukar finnas något för alla smaker.

En typisk loppisdag börjar tidigt på morgonen då det ofta är en liten bit att åka. Uppe med tuppen får man naturligtvis först av allt se till att alla djur får sin frukost och blir utsläppta. Sedan är det dags för den egna frukosten och att försöka klä sig rätt, det kan bli kallt och blött att köa utomhus. Påsar, i plast eller tyg efter tycke och smak, har man naturligtvis förberett dagen innan och man har också tidigare i veckan sett till att man har ordentligt med växel med sig. På loppis gäller det att kunna betala snabbt och sedan ge sig iväg på nytt sökande längs raderna med bord. Här snackar vi spänning på hög nivå!

Här är några av de senaste fynden som vi gjort i höst...

...vad tycks om dessa vackra gamla plåtburkar, den med fjärilen på kommer faktiskt från "Göteborgs kex"!

Eller vad sägs om lite gamla julgranskulor till julgranen....

...favoriten är nog fåglarna med sina sidensvansar som blir så fina i granen. Har ni förresten sett hur tunn och smal pipen och handtaget är på de små kaffekannorna? Otroligt att de har klarat att hålla sig hela under så många år då de är gjorda i glas...

Vi här på Hedängen längtar till våren och alla nya spännande loppisar!

19 okt 2015

Välkommen

Välkommen till www.hedangen.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar