Höstfint i trädgården

Det är något visst med det där att byta ut sommarblommorna mot ljung i urnor och balkonglådor, då är hösten här "på riktigt" liksom. Själv brukar jag ha lite svårt för att bestämma mig för vilken färg jag skall välja då jag tycker att det är fint med både den vita och den rosa ljungen, det är lika svårt varje år. När det blev dags att köpa årets ljung fick jag mig en glad överaskning....

....det fanns tvåfärgad ljung! Både Stig-Helmer och Elvis ser ut att uppskatta att även de får lite höstfint vid hönshuset, eller hur?

En av höstens aktiviteter i trädgården består av att kratta löv. Vi har en stor lönn på gårdsplanen så här finns massor av löv att kratta! När löven är torra så går det ändå bra att kratta ihop dem och det ger snabbt resultat då lönnlöven är så stora. Att kratta löv hör till en av lilla Siv's absoluta favoriter....ja inte att kratta löven alltså utan att kasta sig i högarna som vi krattat ihop och krypa runt som en liten mullvad, hoppa och busa runt så att löven yr åt alla håll!

Titta här vad som kom fram när vi krattade....

....en liten förgätmigej i blom!

2 nov 2015

Välkommen

Välkommen till www.hedangen.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar