Tack för hjälpen!

Vi har som ni vet en kompis som brukar hjälpa oss med våra djur när vi åker bort och vi gör detsamma med deras djur när de åker bort. Det känns betydligt bättre att åka hemifrån när man vet att det är någon som är lite van som tar hand om alla ens små älsklingar!

I förra veckan fick jag ett SMS där det kom en fråga från vår kompis om vi hade möjlighet att ta hand om alla djuren då det tyvärr inträffat ett dödsfall i familjen och de var tvungna att ge sig iväg till flygplatsen direkt.... Självklart så tog vi hand om alla höns, hästar och får både morgon och kväll! Det blev några tidiga mornar och sena kvällar då vi ju även har våra egna djur att ta hand om innan vi åker till jobbet och när vi kommer hem, men, men....sånt här går ju inte att planera för.

I går så knackade det på dörren och där står vår kompis med den vackraste julstjärnan ni kan tänka er som ett "Tack för hjälpen"....

....har ni sett så vacker?! En röd julstjärna med vita små strimmor i bladen och som ni ser så tar den upp nästan hela vårt köksbord, helt underbar!

För att ni ska kunna föreställa er hur stor denna julstjärna är så satte sig lilla Siv under den så att ni har något att jämföra med, kolla på detta...

Naturligtvis så behövs inget sånt här för det är självklart att man ställer upp och hjälper till när man har möjlighet till det, men vi blev i alla fall väldigt glada över att få denna fina blomma!

 

 

8 dec 2015

Välkommen

Välkommen till www.hedangen.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar