Ur led är tiden

Ja nu är det inte längre någon tvekan om att hösten är här och vintern närmar sig...vi har bytt från sommartid till vintertid. Visst kan det vara skönt att få sova en timma till, men för oss som har djur så är de där sista ljusa timmarna på kvällen väldigt dyrbara. Nu dröjer det inte länge innan det även är mörkt när vi kommer hem från jobbet och inte bara när vi åker till jobbet.

Trots mörkret så är naturen fantastisk så här års...titta så många olika färger det är på löven som fallit ner på gräset! Nu gäller det att verkligen ta till vara på helgerna då man får passa på att göra sådant som inte längre kommer att gå att göra på veckan, som t ex att städa i hönsgården. Att städa i hönsgården samtidigt som alla hönsen var där visade sig inte vara en helt lätt uppgift...

....så fort det fanns en ny ihopkrattad hög så var tupparna där och rafsade och letade efter något smaskigt till sina tjejer och högen var ett minne blott, suck!

Några som däremot visade sig bli ganska nöjda med att vintertiden är här var Emil och Amor som nu har fått flytta till sin vinterhage. Eftersom de inte varit i denna hage sedan innan sommaren så galopperades det runt och gjordes glada bocksprång varv på varv innan intresset för gräset tog över.

25 okt 2015

Välkommen

Välkommen till www.hedangen.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar