Trädgårdsarbete

Nu längtar man verkligen ut i trädgården, det är så härligt att bara få stå där och lyssna på alla småfåglar som kvittrar glatt i träd och buskar.

Som alltid så finns det en hel del att göra så här på våren så man får försöka att förena både nytta och nöje när man är ute i trädgården. Det är ju inget som hindrar från att både jobba och njuta samtidigt, eller hur? I vår familj så hjälper alla till med just det den är bra på och vi passar samtidigt på att umgås, helt perfekt!

Vi passar på att låta hönsen få gå lösa i trädgården för första gången sedan i höstas och det är väldigt uppskattat...

...Siva rusar genast in i hönsgården när dörren öppnas, äntligen, äntligen så kan hon få sitta där inne och njuta av utsikten medan hönsen glatt springer omkring i trädgården! Nu är hönsgården hennes!

Medan husse och matte sågar grenar så har Siva passat på att fånga sig en liten mus som hon nöjt kommer och visar upp. Hönorna blir nyfikna och kan inte låta bli att smyga fram för att titta vad det är som Siva leker med i gräset...

 

Dagny är även hon på jakt efter något ätbart och hittar snart en mask i gräset som hon mycket nöjd rusar runt med i näbben!

 

Ja hela familjen är nu fullt upptagna med diverse aktiviteter i trädgården. Men vänta nu...saknas det inte någon?

Var är Doris?

 

Jo, Doris ligger och sover i husses och mattes säng och väljer att hoppa över det där med trädgårdsarbetet denna gång. Hon njuter av att få ha hela sängen alldeles för sig själv!

 

2 maj 2018

Välkommen

Välkommen till www.hedangen.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar